Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Salgótarján - wyw.hu

Szponzorált linkek
Honda Maruzs
http://www.autok.ws/auto_szalonok_videk/Honda-Maruzs-Salg%C3%B3tarj%C3%A1n-1 ...

A Honda Maruzs autó szalonja Salgótarjánban található, 1997 júliusa óta foglalkoznak Honda személygépkocsik értékesítésével, vállalják Honda gépkocsik karbantartását, javítását, gépkocsi állapotfelmérést, felkészítést műszaki vizsgára, Honda alkatrész értkesítés, teljeskörű káreset ügyintézés, lézeres futómű állítás.

Honda Maruzs
Salgó vára
http://www.salgovar.hu/

Salgó története a Kacsics-nemzetség történetével fonódott össze. A Kacsics-nemzetség Tarjáni, vagy más néven Illés ága építette, tőle származtak Salgó első urai. Tarjáni Miklós 1308-ban behódolt Csák Máténak, ám 1318-19 körül sietve Károly Róbert oldalára állt, hogy fiai megőrizhessék várukat és birtokukat.

Salgó vára
Somoskői vár
http://hu.wikipedia.org/wiki/Somosk%C5%91i_v%C3%A1r

Somoskő vára a magyar–szlovák országhatárt jelző kerítés túloldalán, a kicsiny település fölé magasodó vulkáni csúcson található.

Somoskői vár
Nógrádi Infótár
http://www.info-tar.com/

Nógrádi Infótár. Információs és reklámkiadvány. Minden információ egy helyen.

Nógrádi Infótár
Vendégház a Zöld Kapuhoz
http://www.zoldkapuvendeghaz.info/

Családbarát, bababarát, gyerekbarát Családi Wellness nyaralás.

Vendégház a Zöld Kapuhoz
Weboldal készítés
http://www.pilinyi.hu

Közel 300 sablon közül választhat, melyet aztán az Ön igényei szerint testreszabunk. A célom az hogy a magyar vállalkozók minőségi webdesign cégeket válasszanak és így növeljék a magya internet minőségét!

Weboldal készítés
Mobil Eredetiségvizsgálat Salgótarján és környékén
http://www.mobil-eredetisegvizsgalat.com/

Mobil Eredetiségvizsgálat állomás láncunk 70 gépjárművel vállalja autó, motor, teherautó és egyéb gépjármű gyors eredetiségvizsgálatának elvégzését.

Mobil Eredetiségvizsgálat Salgótarján és környékén
Bányamúzeum Salgótarján
http://www.banyamuzeumsalgotarjan.lapunk.hu

A Salgótarjáni Bányamúzeumot népszerűsítő és támogató honlap. Szerkeszti és szakmailag irányítja a BSBK.

Bányamúzeum Salgótarján
Medves
http://lazarus.elte.hu/salgotarjan/terkep/tf/term.htm

A hegység az Északi-középhegységen belül a Karancs-Medves kistáj része. Geológiai származását tekintve a Karancs és a Medves -földrajzi közelségük ellenére- szerkezeti felépítésében és keletkezési idejében jelentősen különbözik. A "Palóc Olimposz"-nak is nevezett Karancs a Börzsöny, a Cserhát és a Mátra rokona. Zárt tömbje messziről szembetűnik, 729 m magas csúcsáról tiszta időben a Tátrát, a Budai hegységet is megláthatjuk. 20-25 millió éve úgy keletkezett, hogy az andezitláva nem tört a felszínre, hanem felemelte az öregebb, üledékes kőzetet. A láva tehát a mélyben megrekedt és itt hűlt ki, az andezitrétegek a későbbi eróziós pusztító folyamatok hatására kerültek a felszínre. A Medves sokkal fiatalabb mint a Karancs, a 2 millió évvel ezelőtti heves bazaltvulkánosság eredménye.

Medves
Tarjáni képek
http://tarjanikepek.hu/

Fény(tény)képek Salgótarján és Nógrád(vár)megye jelenéből és múltjából.

Tarjáni képek
Salgó Hotel
http://www.salgohotel.hu/index.php

Magyarország északi részén a Cserhát, a Mátra és a Karancs-hegység találkozásánál, a szlovák határ közelében, csodálatos természeti, hegyvidéki környezetben fekszik a Salgó Hotel. Két vár tövében, számtalan csodálatos látnivalóval, európai- és világritkasággal körülvéve várjuk Önt, legyen szó pihenésről, aktív kikapcsolódásról, sportról, konferenciáról vagy regenerálódásról.

Salgó Hotel
Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt
http://www.rktuzep.hu/

Tulajdonosunk szándéka csupán a jogi háttér megváltoztatására irányult, a RAAB KARCHER név nem szűnik meg, hanem cégünk generalista, általános profilú építőanyag kereskedéseit azonosító márkaként marad napi használatban, telephelyeink arculatán sem áll szándékunkban változtatni.

Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt
Magyarország
http://magyarorszag.wyw.hu/

Magyarország katalógus. Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.

Magyarország
Auto-Trade '91 Kft.
http://www.autotrade91.hu/

2006-ban a cég történetének legnagyobb beruházása zajlott, mégpedig a FIAT szalon és szerviz teljes összeépítése és kibővítése, valamint a Rákóczi úti telephely teljes felújítása. Az épület felső szintjén Alfa Romeo személygépkocsi bemutatóterem kivitelezése vette kezdetét, tervek szerint 2007 majusában fog megnyílni.

Auto-Trade '91 Kft.
Snétberger Ferenc
http://www.snetberger.de/home_hu.html

A gitárművész és zeneszerző egy zenész család tagjaként 1957-ben Salgótarjánban született. Már gyermekkorában édesapja volt a példaképe, aki szintén gitározott. Snétberger klasszikus zenét és jazzgitárt tanult.

Snétberger Ferenc
Autó - market
http://www.auto-market.hu/

Az autó-market a használtautó-kereskedelem teljeskörű szolgáltatását kínálja Önnek.

Autó - market
Nógrádvolán
http://www.nogradvolan.hu/

Menetrend, aktuális információk, cégtörténet, szolgáltatások, kapcsolatok, közbeszerzés.

Nógrádvolán
Postaautó Duna zrt
http://telnet.datanet.hu/~postcar/15.htm

Telephelyünkön személygépkocsik, 3,5 t alatti és feletti tehergépkocsik teljes körű javítását, karbantartását végezzük.

Postaautó Duna zrt
Impact Hifi Center
http://www.st-autohifi.hu/

Vállalkozásunk 1987-ben alakult. Családi vállalkozásként kezdtük, igy a mai napig fontos számunkra, hogy az ügyfeleinkkel bensőséges kapcsolatot alakítsunk ki. Tevéknyeségi körünk 1998-ig csak autószerelés volt, de a Bosch autószerviz mellett Blaupunkt márkaképviseletek is lettünk, illetve autóhifi beszereléssel bővítettük a műhely szolgáltatásait.

Impact Hifi Center
Autóhifi
http://autohifi.wyw.hu/

[AutoDVD cégek Magyarországon] [AutoDVD forgalmazók oldalai] [AutoDVD magazinok] [AutóDVD beszerelés] [Autóhifi javítás] [Autóhifi- Németország] [Autóriasztók Budapesten] [Autóriasztók vidéken] [Autótuning külföldön] [Autótuning Magyarországon] [Beszerelő szervizek oldalai] [Cikkek] [Fórumok] [Gyártók oldalai] [Importőr cégek oldalai] [Kereskedők oldalai] [Nyeremények] [Online autóhifi boltok külföldön] [Online autóhifi boltok Magyarországon] [Tesztek] [WYW katalógusok]

Autóhifi
Audi
http://audi.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [A2] [A3] [A4] [A5] [A6] [A7] [A8] [Alkatrészek] [Allroad quattro] [Bérlés] [Bontó] [Cikkek] [Finanszírozás] [Fotók, videók] [Fórum] [Hivatalos oldalak] [Kereskedések] [Klubok külföldön] [Klubok Magyarországon] [Külföld] [Portálok] [Régi típusok] [Sport] [Szervizek] [Tesztek] [Tuning] [WYW társoldalak]

Audi
Suzuki
http://suzuki.wyw.hu/

[Alkatrészek] [Alto] [Bérlés, bérbeadás] [Bontók] [Chopper] [Cikkek] [Enduro motor] [Finanszírozás] [Fórumok] [Grand Vitara] [Használt autó] [Hivatalos oldalak] [Ignis] [Jimny] [Képek] [Kiegészítők] [Klubok] [Koncepcióautók] [Külföld] [Liana] [Márkakereskedők Budapesten] [Márkakereskedők vidéken] [Motorsport] [Robogók] [Samurai] [Splash] [Swift] [SX4] [Szervizek] [Terepjárók] [Teszt] [Tuning] [Vélemények] [Videók] [WYW katalógusok]

Suzuki
Autó
http://auto.wyw.hu/

[Akkumulátorok] [Alkatrész gyártók] [Autóalkatrész] [Autóápolás] [Autóbontók] [Autóbusz] [Autófényezés] [Autógáz] [Autógumi - Alufelni] [Autógyárak] [Autóhifi] [Autókereskedések] [Autóklíma] [Autókölcsönzők] [Autómárkák] [Autómentés] [Autómodell] [Autómosás] [Autóriasztó - Biztonság] [Autósiskola] [Autósport] [Autószalonok] [Autóteszt] [Autóüveg] [Autóvillamosság] [Benzinkutak] [Biztosító társaságok] [Eredetvizsgálat] [Gépjármű-finanszírozás] [Gépjárműfelépítmények] [GPS navigáció] [Használt autók] [Haszongépjárművek] [Hirdetés - Apróhirdetés] [Karosszériajavítás] [Lakókocsi - Lakóautó] [Márkaképviseletek] [Motorgyárak, képviseletek]

Autó
Coral Plusz Kft
http://www.coralkft.hu/

Számítógépek, alkatrészek, nyomtatók, szervíz, ipari elektronika, internet.

Coral Plusz Kft
Czinke Ferenc
http://www.nograd.net/gallery/czinke/

Galériája nyílt a pácini Magóchy kastélyban. Salgótarján város és Pácin község díszpolgára.

Czinke Ferenc
PROFESSIONAL Computer Kft
http://www.professional.hu/

Társaságunk 1987-ben alakult egy országos számítástechnikai szervizhálózat képviseleteként. 1991-ben alapítottuk a jelenlegi céget, melynek tulajdonosai jelenleg is aktívan részt vesznek a napi munkában.

PROFESSIONAL Computer Kft
Minorg Szoftver Kft
http://www.minorg.hu/

A Minorg Kft. 1988-ban alakult egy saját fejlesztésű számítógépes bérelszámolási rendszer fejlesztésére, forgalmazására. Ebben az évben vezették be a személyi jövedelemadó-elszámolást, és ekkoriban a SARC Bérügyviteli Rendszer volt az egyetlen PC-re készült, az új törvényeknek és a gyakorlati szempontoknak egyaránt megfelelő program a piacon.

Minorg Szoftver Kft
PrintRex Kft
http://www.printrex.hu/

A PrintRex Kft. a nyomtatástechnikai kellékanyagok újrahasznosítása területén több mint 15 éves múltra tekint vissza. A PrintRex Kft. a változó technológiát folyamatosan nyomon követve elégiti ki a piaci igényeket, a legmodernebb technológia alkalmazásával minőségi megoldásokat kinál ügyfeleinek a nyomtatástechnikában.

PrintRex Kft
Syntagma 2001 Kft
http://www.syntagma.hu/

Syntagma 2001 Kft hivatalos oldala. Informatika, írószerek, internet...

Syntagma 2001 Kft
Xeonex Internet Consulting
http://www.xeonex.hu/

A XXI. századot írjuk, azokat az éveket, amikor a számítástechnika, az informatika folyamatosan olyan új alkalmazási lehetőségeket hoz létre, melyek hatását ma még nehéz felbecsülni. A technikai fejlődéssel szinte nap, mint nap jelennek meg új médiumok és eszközök, melyek alkalmasak lehetnek kommunikációs üzenetek eljuttatására a fogyasztóhoz.

Xeonex Internet Consulting
MezzoforteMusic.eu
http://www.hangszeraruhaz.hu/

Szórakoztató elektronikai áruház, leírásokkal, árakkal, képekkel.

MezzoforteMusic.eu
Saldo Pénzügyi Tanácsadó
http://www.saldo.hu/kiado.php

Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt., pénzügyi tanácsadás ...

Saldo Pénzügyi Tanácsadó
Tesco
http://www.tesco.hu/store.php?oid=T301935f945b012b8e699c1ac05bed8d;cmssessid ...

Áruházak, hipermarketek, szupermarketek, akciók, benzinkutak...

Tesco
Hidraulika és Ragasztás Technikai Szaküzlet
http://www.3vst.hu/

Vállalkozásunkat 1992 - ben indítottuk Salgótarján belterületén bérelt ingatlanon. A társaság fő profilja hidraulika tömlők gyártása és forgalmazása. A többéves sikeres gazdálkodásnak köszönhetően 2003. novemberében Salgótarján jól frekventált részén a 21 számú főút mellett nyitottunk meg saját tulajdonú üzletünket és műhelyünket.

Hidraulika és Ragasztás Technikai Szaküzlet
Lakóházépítő Kft
http://www.lakepker.hu/

Társaságunk 1998-ban alakult. Alapítói jól képzett, a kivitelező építőiparban nagy gyakorlattal rendelkező magánszemélyek. Üzletpolitikánk alapja, hogy csak a jó és elvégzett munka minősítheti a kivitelezőt.

Lakóházépítő Kft
Salakfeldolgozó Kft
http://www.salakfeldolgozo.hu/

Társaságunk többéves tapasztalattal rendelkezik a sport - elsősorban teniszpályák éítéséhez, felújításához és karbantartásához használatos teniszőrlemények - vörössalak, gyártása és forgalmazása terén.

Salakfeldolgozó Kft
Bartus Kft
http://www.teniszsalak.hu/

Magánvállalkozásként 1990-től működünk. Teniszpályák építésével, illetve teniszpályák építéséhez szükséges vörös sportsalak gyártásával foglalkozunk. Cégünk tevékenységi körébe tartozik még teniszpálya - tartozékok és teniszpálya - karbantartó eszközök forgalmazása is.

Bartus Kft
Pipeline
http://www.pipeline.hu/

Építési és épületgépészeti tervezés, beruházás és építményfenntartás szervezése, lebonyolítása, beruházási fővállalkozás, általános műszaki fejlesztési szolgáltatás, műszaki, gazdasági szolgáltatás.

Pipeline
Betonfúrás
http://betonfuras.uw.hu/index.html

A gyémántszerszámos technológia a legfejlettebb módja a beton- és vasbeton szerkezetek megmunkálásának.

Betonfúrás
Fort - Bau Therm Kft
http://fort-bau.internettudakozo.hu/

Cégünk építőipari kivitelezéssel és műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozik.

Fort - Bau Therm Kft
Honda Maruzs
http://www.autok.ws/auto_szalonok_videk/Honda-Maruzs-Salg%C3%B3tarj%C3%A1n-1 ...

A Honda Maruzs autó szalonja Salgótarjánban található, 1997 júliusa óta foglalkoznak Honda személygépkocsik értékesítésével, vállalják Honda gépkocsik karbantartását, javítását, gépkocsi állapotfelmérést, felkészítést műszaki vizsgára, Honda alkatrész értkesítés, teljeskörű káreset ügyintézés, lézeres futómű állítás.

Honda Maruzs
Salgó vára
http://www.salgovar.hu/

Salgó története a Kacsics-nemzetség történetével fonódott össze. A Kacsics-nemzetség Tarjáni, vagy más néven Illés ága építette, tőle származtak Salgó első urai. Tarjáni Miklós 1308-ban behódolt Csák Máténak, ám 1318-19 körül sietve Károly Róbert oldalára állt, hogy fiai megőrizhessék várukat és birtokukat.

Salgó vára
Somoskői vár
http://hu.wikipedia.org/wiki/Somosk%C5%91i_v%C3%A1r

Somoskő vára a magyar–szlovák országhatárt jelző kerítés túloldalán, a kicsiny település fölé magasodó vulkáni csúcson található.

Somoskői vár
Nógrádi Infótár
http://www.info-tar.com/

Nógrádi Infótár. Információs és reklámkiadvány. Minden információ egy helyen.

Nógrádi Infótár
Vendégház a Zöld Kapuhoz
http://www.zoldkapuvendeghaz.info/

Családbarát, bababarát, gyerekbarát Családi Wellness nyaralás.

Vendégház a Zöld Kapuhoz
Weboldal készítés
http://www.pilinyi.hu

Közel 300 sablon közül választhat, melyet aztán az Ön igényei szerint testreszabunk. A célom az hogy a magyar vállalkozók minőségi webdesign cégeket válasszanak és így növeljék a magya internet minőségét!

Weboldal készítés
Mobil Eredetiségvizsgálat Salgótarján és környékén
http://www.mobil-eredetisegvizsgalat.com/

Mobil Eredetiségvizsgálat állomás láncunk 70 gépjárművel vállalja autó, motor, teherautó és egyéb gépjármű gyors eredetiségvizsgálatának elvégzését.

Mobil Eredetiségvizsgálat Salgótarján és környékén
Bányamúzeum Salgótarján
http://www.banyamuzeumsalgotarjan.lapunk.hu

A Salgótarjáni Bányamúzeumot népszerűsítő és támogató honlap. Szerkeszti és szakmailag irányítja a BSBK.

Bányamúzeum Salgótarján
Medves
http://lazarus.elte.hu/salgotarjan/terkep/tf/term.htm

A hegység az Északi-középhegységen belül a Karancs-Medves kistáj része. Geológiai származását tekintve a Karancs és a Medves -földrajzi közelségük ellenére- szerkezeti felépítésében és keletkezési idejében jelentősen különbözik. A "Palóc Olimposz"-nak is nevezett Karancs a Börzsöny, a Cserhát és a Mátra rokona. Zárt tömbje messziről szembetűnik, 729 m magas csúcsáról tiszta időben a Tátrát, a Budai hegységet is megláthatjuk. 20-25 millió éve úgy keletkezett, hogy az andezitláva nem tört a felszínre, hanem felemelte az öregebb, üledékes kőzetet. A láva tehát a mélyben megrekedt és itt hűlt ki, az andezitrétegek a későbbi eróziós pusztító folyamatok hatására kerültek a felszínre. A Medves sokkal fiatalabb mint a Karancs, a 2 millió évvel ezelőtti heves bazaltvulkánosság eredménye.

Medves
Tarjáni képek
http://tarjanikepek.hu/

Fény(tény)képek Salgótarján és Nógrád(vár)megye jelenéből és múltjából.

Tarjáni képek
Salgó Hotel
http://www.salgohotel.hu/index.php

Magyarország északi részén a Cserhát, a Mátra és a Karancs-hegység találkozásánál, a szlovák határ közelében, csodálatos természeti, hegyvidéki környezetben fekszik a Salgó Hotel. Két vár tövében, számtalan csodálatos látnivalóval, európai- és világritkasággal körülvéve várjuk Önt, legyen szó pihenésről, aktív kikapcsolódásról, sportról, konferenciáról vagy regenerálódásról.

Salgó Hotel
Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt
http://www.rktuzep.hu/

Tulajdonosunk szándéka csupán a jogi háttér megváltoztatására irányult, a RAAB KARCHER név nem szűnik meg, hanem cégünk generalista, általános profilú építőanyag kereskedéseit azonosító márkaként marad napi használatban, telephelyeink arculatán sem áll szándékunkban változtatni.

Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt
Magyarország
http://magyarorszag.wyw.hu/

Magyarország katalógus. Magyar városok, látnivalók, falvak, települések, néprajz, népszokások, térkép, időjárás. Magyar nyelv, Magyarország megyéi, hegységek, megyeszékhelyek, közlekedés, Budapest.

Magyarország
Auto-Trade '91 Kft.
http://www.autotrade91.hu/

2006-ban a cég történetének legnagyobb beruházása zajlott, mégpedig a FIAT szalon és szerviz teljes összeépítése és kibővítése, valamint a Rákóczi úti telephely teljes felújítása. Az épület felső szintjén Alfa Romeo személygépkocsi bemutatóterem kivitelezése vette kezdetét, tervek szerint 2007 majusában fog megnyílni.

Auto-Trade '91 Kft.
Snétberger Ferenc
http://www.snetberger.de/home_hu.html

A gitárművész és zeneszerző egy zenész család tagjaként 1957-ben Salgótarjánban született. Már gyermekkorában édesapja volt a példaképe, aki szintén gitározott. Snétberger klasszikus zenét és jazzgitárt tanult.

Snétberger Ferenc
Autó - market
http://www.auto-market.hu/

Az autó-market a használtautó-kereskedelem teljeskörű szolgáltatását kínálja Önnek.

Autó - market
Nógrádvolán
http://www.nogradvolan.hu/

Menetrend, aktuális információk, cégtörténet, szolgáltatások, kapcsolatok, közbeszerzés.

Nógrádvolán
Postaautó Duna zrt
http://telnet.datanet.hu/~postcar/15.htm

Telephelyünkön személygépkocsik, 3,5 t alatti és feletti tehergépkocsik teljes körű javítását, karbantartását végezzük.

Postaautó Duna zrt
Impact Hifi Center
http://www.st-autohifi.hu/

Vállalkozásunk 1987-ben alakult. Családi vállalkozásként kezdtük, igy a mai napig fontos számunkra, hogy az ügyfeleinkkel bensőséges kapcsolatot alakítsunk ki. Tevéknyeségi körünk 1998-ig csak autószerelés volt, de a Bosch autószerviz mellett Blaupunkt márkaképviseletek is lettünk, illetve autóhifi beszereléssel bővítettük a műhely szolgáltatásait.

Impact Hifi Center
Autóhifi
http://autohifi.wyw.hu/

[AutoDVD cégek Magyarországon] [AutoDVD forgalmazók oldalai] [AutoDVD magazinok] [AutóDVD beszerelés] [Autóhifi javítás] [Autóhifi- Németország] [Autóriasztók Budapesten] [Autóriasztók vidéken] [Autótuning külföldön] [Autótuning Magyarországon] [Beszerelő szervizek oldalai] [Cikkek] [Fórumok] [Gyártók oldalai] [Importőr cégek oldalai] [Kereskedők oldalai] [Nyeremények] [Online autóhifi boltok külföldön] [Online autóhifi boltok Magyarországon] [Tesztek] [WYW katalógusok]

Autóhifi
Audi
http://audi.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [A2] [A3] [A4] [A5] [A6] [A7] [A8] [Alkatrészek] [Allroad quattro] [Bérlés] [Bontó] [Cikkek] [Finanszírozás] [Fotók, videók] [Fórum] [Hivatalos oldalak] [Kereskedések] [Klubok külföldön] [Klubok Magyarországon] [Külföld] [Portálok] [Régi típusok] [Sport] [Szervizek] [Tesztek] [Tuning] [WYW társoldalak]

Audi
Suzuki
http://suzuki.wyw.hu/

[Alkatrészek] [Alto] [Bérlés, bérbeadás] [Bontók] [Chopper] [Cikkek] [Enduro motor] [Finanszírozás] [Fórumok] [Grand Vitara] [Használt autó] [Hivatalos oldalak] [Ignis] [Jimny] [Képek] [Kiegészítők] [Klubok] [Koncepcióautók] [Külföld] [Liana] [Márkakereskedők Budapesten] [Márkakereskedők vidéken] [Motorsport] [Robogók] [Samurai] [Splash] [Swift] [SX4] [Szervizek] [Terepjárók] [Teszt] [Tuning] [Vélemények] [Videók] [WYW katalógusok]

Suzuki
Autó
http://auto.wyw.hu/

[Akkumulátorok] [Alkatrész gyártók] [Autóalkatrész] [Autóápolás] [Autóbontók] [Autóbusz] [Autófényezés] [Autógáz] [Autógumi - Alufelni] [Autógyárak] [Autóhifi] [Autókereskedések] [Autóklíma] [Autókölcsönzők] [Autómárkák] [Autómentés] [Autómodell] [Autómosás] [Autóriasztó - Biztonság] [Autósiskola] [Autósport] [Autószalonok] [Autóteszt] [Autóüveg] [Autóvillamosság] [Benzinkutak] [Biztosító társaságok] [Eredetvizsgálat] [Gépjármű-finanszírozás] [Gépjárműfelépítmények] [GPS navigáció] [Használt autók] [Haszongépjárművek] [Hirdetés - Apróhirdetés] [Karosszériajavítás] [Lakókocsi - Lakóautó] [Márkaképviseletek] [Motorgyárak, képviseletek]

Autó
Coral Plusz Kft
http://www.coralkft.hu/

Számítógépek, alkatrészek, nyomtatók, szervíz, ipari elektronika, internet.

Coral Plusz Kft
Czinke Ferenc
http://www.nograd.net/gallery/czinke/

Galériája nyílt a pácini Magóchy kastélyban. Salgótarján város és Pácin község díszpolgára.

Czinke Ferenc
PROFESSIONAL Computer Kft
http://www.professional.hu/

Társaságunk 1987-ben alakult egy országos számítástechnikai szervizhálózat képviseleteként. 1991-ben alapítottuk a jelenlegi céget, melynek tulajdonosai jelenleg is aktívan részt vesznek a napi munkában.

PROFESSIONAL Computer Kft
Minorg Szoftver Kft
http://www.minorg.hu/

A Minorg Kft. 1988-ban alakult egy saját fejlesztésű számítógépes bérelszámolási rendszer fejlesztésére, forgalmazására. Ebben az évben vezették be a személyi jövedelemadó-elszámolást, és ekkoriban a SARC Bérügyviteli Rendszer volt az egyetlen PC-re készült, az új törvényeknek és a gyakorlati szempontoknak egyaránt megfelelő program a piacon.

Minorg Szoftver Kft
PrintRex Kft
http://www.printrex.hu/

A PrintRex Kft. a nyomtatástechnikai kellékanyagok újrahasznosítása területén több mint 15 éves múltra tekint vissza. A PrintRex Kft. a változó technológiát folyamatosan nyomon követve elégiti ki a piaci igényeket, a legmodernebb technológia alkalmazásával minőségi megoldásokat kinál ügyfeleinek a nyomtatástechnikában.

PrintRex Kft
Syntagma 2001 Kft
http://www.syntagma.hu/

Syntagma 2001 Kft hivatalos oldala. Informatika, írószerek, internet...

Syntagma 2001 Kft
Xeonex Internet Consulting
http://www.xeonex.hu/

A XXI. századot írjuk, azokat az éveket, amikor a számítástechnika, az informatika folyamatosan olyan új alkalmazási lehetőségeket hoz létre, melyek hatását ma még nehéz felbecsülni. A technikai fejlődéssel szinte nap, mint nap jelennek meg új médiumok és eszközök, melyek alkalmasak lehetnek kommunikációs üzenetek eljuttatására a fogyasztóhoz.

Xeonex Internet Consulting
MezzoforteMusic.eu
http://www.hangszeraruhaz.hu/

Szórakoztató elektronikai áruház, leírásokkal, árakkal, képekkel.

MezzoforteMusic.eu
Saldo Pénzügyi Tanácsadó
http://www.saldo.hu/kiado.php

Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt., pénzügyi tanácsadás ...

Saldo Pénzügyi Tanácsadó
Tesco
http://www.tesco.hu/store.php?oid=T301935f945b012b8e699c1ac05bed8d;cmssessid ...

Áruházak, hipermarketek, szupermarketek, akciók, benzinkutak...

Tesco
Hidraulika és Ragasztás Technikai Szaküzlet
http://www.3vst.hu/

Vállalkozásunkat 1992 - ben indítottuk Salgótarján belterületén bérelt ingatlanon. A társaság fő profilja hidraulika tömlők gyártása és forgalmazása. A többéves sikeres gazdálkodásnak köszönhetően 2003. novemberében Salgótarján jól frekventált részén a 21 számú főút mellett nyitottunk meg saját tulajdonú üzletünket és műhelyünket.

Hidraulika és Ragasztás Technikai Szaküzlet
Lakóházépítő Kft
http://www.lakepker.hu/

Társaságunk 1998-ban alakult. Alapítói jól képzett, a kivitelező építőiparban nagy gyakorlattal rendelkező magánszemélyek. Üzletpolitikánk alapja, hogy csak a jó és elvégzett munka minősítheti a kivitelezőt.

Lakóházépítő Kft
Salakfeldolgozó Kft
http://www.salakfeldolgozo.hu/

Társaságunk többéves tapasztalattal rendelkezik a sport - elsősorban teniszpályák éítéséhez, felújításához és karbantartásához használatos teniszőrlemények - vörössalak, gyártása és forgalmazása terén.

Salakfeldolgozó Kft
Bartus Kft
http://www.teniszsalak.hu/

Magánvállalkozásként 1990-től működünk. Teniszpályák építésével, illetve teniszpályák építéséhez szükséges vörös sportsalak gyártásával foglalkozunk. Cégünk tevékenységi körébe tartozik még teniszpálya - tartozékok és teniszpálya - karbantartó eszközök forgalmazása is.

Bartus Kft
Pipeline
http://www.pipeline.hu/

Építési és épületgépészeti tervezés, beruházás és építményfenntartás szervezése, lebonyolítása, beruházási fővállalkozás, általános műszaki fejlesztési szolgáltatás, műszaki, gazdasági szolgáltatás.

Pipeline
Betonfúrás
http://betonfuras.uw.hu/index.html

A gyémántszerszámos technológia a legfejlettebb módja a beton- és vasbeton szerkezetek megmunkálásának.

Betonfúrás
Fort - Bau Therm Kft
http://fort-bau.internettudakozo.hu/

Cégünk építőipari kivitelezéssel és műanyag nyílászárók gyártásával foglalkozik.

Fort - Bau Therm Kft
Hirdetések
Oldal leírása
salgotarjan.wyw.hu: Nógrád megye: Salgótarján tematikus katalógus. Salgótarjáni információk, cégek, nevezetességek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Salgótarján témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5008