Iskola, oktatás > Salgótarján - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Iskola, oktatás > 13 weboldal. Kategória leírása: Salgótarjáni iskolák, oktatási intézmények honlapjai. Általános iskolák, gimnázium, szakközépiskolák.

salgotarjan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
T-MOBIL '96 Autósiskola Kft
http://tmobil.iweb.hu/

Cégünk a tanulni vágyó kedves ügyfeleink részére RÉSZLETFIZETÉSI KEDVEZMÉNY-t tud biztosítani.

T-MOBIL '96 Autósiskola Kft
Gagarin Általános Iskola
http://www.gagarin-starjan.sulinet.hu/

Iskolánk, a Gagarin Általános Iskola Salgótarján belvárosában található , jelenlegi székhelyén 1967 óta működik, a volt Iskola úti Általános Iskola jogutódjaként. Az új belvárosra jellemző, 16 tantermes, tanuszodával bővített, modern stílusú épületet Magyar Géza tervezte. Jelenleg 722 tanulónak ad otthont, akik 25 tanulócsopotban, 56 pedagógus irányításával fejlesztik képességeiket, bővítik ismereteiket.

Gagarin Általános Iskola
Táncsics Mihály Szaközépiskola
http://www.tancsics-starjan.sulinet.hu/

Iskolánk elődjének a salgótarjáni Magyar Királyi Állami Kereskedelmi Középiskola tekinthető, amelyben 1939. szeptember 5-én indult meg a tanítás az első évfolyamon a Bem utca 4. szám alatt.

Táncsics Mihály Szaközépiskola
AUTÓTEMPÓ Autósiskola
http://www.autotempo.hu/

AUTÓTEMPÓ Autósiskola - autós, motoros oktatás honlapja...

AUTÓTEMPÓ Autósiskola
Bolyai János Gimnázium
http://www.bolyai-starjan.sulinet.hu/

Iskolánk 1966-ban nyitotta meg kapuját. Tervezője Magyar Géza volt. Az épület jó helyre került, a városközpontba; ugyanakkor távol az autók zajától, csöndben, nyugodtan lehet itt tanítani és tanulni.

Bolyai János Gimnázium
Autós - és Motoros Iskola
http://gyengegyuri.gportal.hu/

A-B KAT-TAN "AUTÓS- és MOTOROS ISKOLA indult Salgótarjánban...

Autós - és Motoros Iskola
Kodály Zoltán Általános Iskola
http://www.kodaly-starjan.sulinet.hu/

A jelenlegi Kodály Zoltán Általános Iskola közel 50 éves múltja ma már csak történelem.1959 szeptemberében nyitotta kapuit, s országosan is az elsők között fogadta be a művészetet, az ének-zene kultúrát. A négy évtized alatt több ezer tanuló sikeres szárnyra bocsátásával felelet meg igényes küldetésének. A sok- sok visszajelzés arra utal, hogy nem volt hiábavaló a magvetés, hiszen biztos a helytállás.

Kodály Zoltán Általános Iskola
Katedra Nyelviskola
http://katedra.hu/index.php?iskola=32

Nyelviskolánk 2006. nyarán csatlakozott a Katedra országos nyelviskolahálózathoz, mely egyben a 17 éve sikeresen működő ILS Nyelviskolánk megújulását is jelenti. Új céljaink, terveink megvalósításához bővítjük nyelvoktatási szolgáltatásainkat, mely - reményeink szerint - találkozik az Önök igényeivel is.

Katedra Nyelviskola
IOSZIA oktatás Felnőttképzés országos
http://www.ioszia.hu

Felnőttképzés a magyar régiókban - OKJ Felnőttképzés, informatikai oktatás és egyéb képzések, nyelvtanfolyamok Kapcsolattartó: Fülöp Henrik E-mail: info@ioszia.hu Tel.: +36-37/301-649

IOSZIA oktatás Felnőttképzés országos
Információ és Kommunikáció
http://www.inf-kom.hu/index.php?action=about

Információ és Kommunikáció Továbbképzési és Módszertani BT. hivatalos honlapja.

Információ és Kommunikáció
Oktatás
http://oktatas.wyw.hu/

[*Szerkesztői ajánlatok*] [Baranya megye] [Bács-Kiskun megye] [Békés megye] [Borsod-Abaúj-Zemplén megye] [Budapest] [Csongrád megye] [Fejér megye] [Győr-Moson-Sopron megye] [Hajdú-Bihar megye] [Heves megye] [Jász-Nagykun-Szolnok megye] [Komárom-Esztergom megye] [Nógrád megye] [Online oktatás] [Országos] [Pest megye] [Somogy megye] [Szabolcs-Szatmár-Bereg megye] [Tolna megye] [Vas megye] [Veszprém megye] [WYW társoldalak] [Zala megye]

Oktatás
Jobb agyféltekés rajzolás országszerte
http://jobbagyfeltekesrajzolas.com

Jobb agyféltekés rajz és készségfejlesztő tanfolyam! Győződjön meg saját szemével, hogy rajzolni mindig is tudott. Felkészülten várjuk önt, és legyen ön bármilyen típusú ember, mi megtaláljuk a helyes utat az ön sikeréhez. A száz százalékos eredmény melyet vállalunk, hosszas előtanulmányokra és tapasztalatra alapul. A szakkör vezetője, ha úgy tetszik az oktató, Imre Dezső, tíz éve foglalkozik a jobb és a bal agyfélteke diktálta viselkedésformák megfigyelésével.

Jobb agyféltekés rajzolás országszerte
Pegagógiai - Szakmai Szolgáltató
http://www.ektf.hu/phare/projekt/pszicho/nogradi.htm

Intézményfenntartók, intézményvezetők megrendeléseire tantárgyi tudásszint méréseket, eredményvizsgálatokat végzünk, elkészítjük a mért eredmények elemzését, javaslatot teszünk az esetleges problémák megszüntetésére, meghatározzuk a továbblépés lehetséges irányait.

Pegagógiai - Szakmai Szolgáltató
Hirdetések
Oldal leírása
salgotarjan.wyw.hu: Nógrád megye: Salgótarján tematikus katalógus. Salgótarjáni információk, cégek, nevezetességek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Salgótarján témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5008