Salgótarjáni hírességek > Salgótarján - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Salgótarjáni hírességek > 6 weboldal. Kategória leírása: Salgótarján híres emberei, személyiségei. Zenthe Ferenc,Naftali Herstik, Hibó Tamás, Czinke Ferenc...

salgotarjan.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Győzike
http://gyozike.wyw.hu/

[A zebra] [Bea asszony] [Buksi] [Cikkek Győzikéről] [Fogyókúra] [Fórumok] [Gáspár család] [Gáspár Evelyn] [Győzike és a polgármesterség] [Győzike-show] [Győzikés portálok] [Győző és a költözés] [Kubai út] [Megverték Győzikét] [Nőügyek] [Roma oldalak] [Romantic korszak] [Salgótarján] [Tanzániai út] [Több mulatós] [Válófélben] [Videók] [WYW katalógusok]

Győzike
Zenthe Ferenc
http://hu.wikipedia.org/wiki/Zenthe_Ferenc

Zenthe Ferenc (Salgótarján, 1920. április 24. – Budapest, 2006. július 30.) színművész, a Nemzet Színésze.

Zenthe Ferenc
Snétberger Ferenc
http://www.snetberger.de/home_hu.html

A gitárművész és zeneszerző egy zenész család tagjaként 1957-ben Salgótarjánban született. Már gyermekkorában édesapja volt a példaképe, aki szintén gitározott. Snétberger klasszikus zenét és jazzgitárt tanult. Ma főként improvizációs művészetének és műfajokat átlépő játékának köszönhetően ismert.

Snétberger Ferenc
Zámbó István
http://www.efzambo.hu/

1950 január 3-án született Magyarországon, Salgótarjánban. Autodidakta képzőművész, más műfajokban is kísérletező alkotó (szobrászat, grafika, zene, performance, film, multimédia). Magyarország egyik leghíresebb művészeti társaságának a Vajda Lajos Studiónak, és a hazai alternatív rock zene kultikus zenekarának, a Bizottság Együttesnek is alapítója. 1976 óta a Művészeti Alap és a Képzőművészek Szövetségének tagja.

Zámbó István
Szojka Ferenc
http://www.radiofocus.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=5568&Item ...

Ma ünnepli hetvenhetedik születésnapját Szojka a Ferenc, a labdarúgás Salgótarjánban élő legendája, huszonnyolcszoros válogatott, az Aranycsapat tagja. Az egykori kiváló játékos a Salgótarjáni SE-ben kezdte pályafutását, 1946-ban, majd 1950-1966 között 369 bajnoki mérkőzésen szerepelt az SBTC-ben.

Szojka Ferenc
Nagy Pál
http://www.artportal.hu/index.php?mc=2&sc=2&muvesz=5965

1956-ig az egri Tanárképző Főiskola magyar-történelem szakos hallgatója volt. 1956 óta Párizsban él. 1962-ben a párizsi Sorbonne-on szerzett francia tanári oklevelet.

Nagy Pál
Hirdetések
Oldal leírása
salgotarjan.wyw.hu: Nógrád megye: Salgótarján tematikus katalógus. Salgótarjáni információk, cégek, nevezetességek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Salgótarján témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 5008